פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

בית השנטי

הצטרף
עכשיו!

ילדים ונוער בסיכון

×

עמותת בית השנטי

אנחנו פועלים למען
נוער בסיכון, חסר בית ובסכנה מידית.
 
העמותה שלנו קמה כי
בית השנטי, הוא בין המקומות היחידיים בארץ הנותן מענה כוללני וברמות שונות- משמש מקלט זמני, מסגרת ארוכת טווח וגם מפעיל תכניות מנע לבני נוער הנמצאים בקבוצת הסיכון בטווח גילאים של 14-21.
 
עיגול לטובתנו יאפשר לנו
לסייע לבני נוער שנמצאים במצבי סיכון ורק מחכים שיושיטו להם יד. באמצעות העיגול שלכם נוכל להרחיב את  פעילותנו, לעזור לעוד אלפי בני נוער להשתלב בלימודים ולממן שעות טיפול של אנשי מקצוע. 
 

18+

מניעת השתתפות קטינים בהגרלות

אנו מחויבים לפעול בהתאם לחוק ולמנוע השתתפות של קטינים מתחת לגיל 18 בהגרלות הממשלתיות. אנו נוקטים באמצעים קפדניים כדי לוודא שכל לקוחותינו עומדים בדרישות הגיל, כולל אימות פרטים בעת ההרשמה וביצוע בדיקות נוספות לפי הצורך.

לוטונט מקפידה על אחריות חברתית ופועלת בשקיפות מלאה כדי להבטיח שהשירותים שלנו זמינים אך ורק לבגירים הרשאים להשתתף בהגרלות על פי חוק. אם עולה חשד למשתמש שאינו עומד בתנאים, אנו שומרים לעצמנו את הזכות לבטל את השתתפותו.

בכל שאלה או דיווח בנושא, ניתן לפנות לשירות הלקוחות שלנו.