פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

המוקד לפליטים ולמהגרים

הצטרף
עכשיו!

סובלנות וזכויות אדם

×

עמותת המוקד לפליטים ולמהגרים

אנחנו פועלים למען
הגנה על זכויות מהגרי עבודה, מבקשי מקלט ופליטים, ולמאבק בסחר בבני אדם בישראל.
 
העמותה שלנו קמה כי
קבוצת אזרחים החליטה להתאגד בשנת 1998 כדי לפעול כנגד ניצולם החמור של מהגרי העבודה. העמותה שמה לה למטרה לקדם את זכויותיהם של מהגרי עבודה ופליטים ולהגן עליהם, ולהילחם בסחר בבני אדם בישראל. בפעילותנו אנו מבקשים להזכיר לציבור בישראל כי הגנה על זכויותיהם של חסרי מעמד הן מאבני היסוד של הדמוקרטיה.
 
עיגול לטובתנו יאפשר לנו
לסייע לכאלף פליטים ומהגרים בשנה במשרדנו, ברחבי הארץ ובמתקני הכליאה למהגרים; לקדם עתירות עקרוניות לבתי המשפט; ולקדם מדיניות ממשלתית צודקת וראויה באמצעות פעילות תקשורתית וציבורית.
 
.

18+

מניעת השתתפות קטינים בהגרלות

אנו מחויבים לפעול בהתאם לחוק ולמנוע השתתפות של קטינים מתחת לגיל 18 בהגרלות הממשלתיות. אנו נוקטים באמצעים קפדניים כדי לוודא שכל לקוחותינו עומדים בדרישות הגיל, כולל אימות פרטים בעת ההרשמה וביצוע בדיקות נוספות לפי הצורך.

לוטונט מקפידה על אחריות חברתית ופועלת בשקיפות מלאה כדי להבטיח שהשירותים שלנו זמינים אך ורק לבגירים הרשאים להשתתף בהגרלות על פי חוק. אם עולה חשד למשתמש שאינו עומד בתנאים, אנו שומרים לעצמנו את הזכות לבטל את השתתפותו.

בכל שאלה או דיווח בנושא, ניתן לפנות לשירות הלקוחות שלנו.